pozovite nas: +387 (0)36 351 478      -   english language

MASTER d.o.o. Mostar

Rado ćemo Vam na sljedećim stranicama prezentirati našu kompaniju i stoga Vas pozivamo da zajedno s nama bacite pogled iza kulisa i upoznate Vaš Master. Naša najveća želja je pri tome da Master upoznate kako ga svakodnevno doživljavate kao kupac, zaposlenik, poslovni partner ili samo kao slučajni prolaznik. Ne želimo djelovati angažirano i simpatično, već želimo zaista takvi biti za Vas i za sve one koji nam uvijek iznova poklanjaju svoje povjerenje.

Osnovano je 2002. Godine, a naša osnovna djelatnost je veleprodaja igračaka, bicikla, tricikla… Zahvaljujući povoljnim cijenama, kvaliteti i vrhunskoj usluzi, Master je vrlo brzo postao jedan od vodećih distributera i uvoznika igračaka u Bosni i Hercegovini. Sa ekskluzivnim pravom na teritoriji Bosne i Hercegovine zastupamo najjače i najpoznatije svjetske brandove za djecu poput Bburago, My Little Pony, My Littlest Pet Shop, PlayDoh, Transformers, Nerf, BeyBlade, Playskool, Furby, Bratz, Moxie, Lalaloopsy, Little Tikes, Disney pliš, Gormiti, Pepa Pig, Pčelica Maja, Trash Pack, Filly, Tamargo, Mashems, Rastar, GK Racers, Chicco, Kids II i mnoge, mnoge druge.
Svakim danom nastojimo poboljšati širinu asortimana i kvalitetu naših proizvoda, kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca, a istovremeno privukli što veći broj novih.
Poslovnu politiku prilagodili smo novim uvjetima poslovanja. Kompletan asortiman možete kupiti po veoma povoljnim cijenama kao i uvjetima plaćanja. Pozivamo sve kupce i dobavljače da nam se jave ako su zainteresirani za uzajamnu suradnju.

Vizija tvrtke Master d.o.o.

Od 2012. godine MASTER počinje razvijati vlastitu maloprodajnu mrežu Master Kids. Do sada su otvorena 3 maloprodajna objekta i to u najvećim gradovima u Bosni i Hercegovini: Sarajevu, Banja Luci i Mostaru a u planu je i stalno širenje maloprodajne mreže. U Master Kids trgovinama posebna pažnja usmjerena je na detalje u objektu koji čine da kupovina bude što ugodnija. Pored igračaka MASTER je generalni uvoznik baby opreme i to najpoznatijeg svjetskog branda Chicco kao i dječje garderobe italijanskog proizvođača Idexe. Pored ovih brandova u Master Kids trgovinama kupce očekuje i bogat izbor baby opreme, dječje odjeće i obuće drugih renomiranih proizvođača.

Naša Misija

Potičemo potencijale, te kreativan i zdrav razvoj djece. Jamčimo potpunu uslugu, nudimo odlično savjetovanje te potpun izbor kvalitetnih i sigurnih proizvoda kojima želimo omogućiti sretno, sigurno i zaigrano djetinjstvo. Svoj položaj učvršćujemo poslovnom izvrsnošću i osobnim pristupom. Stvaramo prijateljske trgovine za obitelj.

Brendovi

Spol

Glavne kategorije

Master Brendovi